Vrienden van het Wereldpaviljoen steunen deze culturele attractie

Tijdens de Steylerdag, zondag 3 september, presenteert het nieuwe bestuur van de Stichting Vrienden van het Wereldpaviljoen zich voor het eerst.
De stichting gaat zich actief bezighouden met het werven van “vrienden” voor het Wereldpaviljoen met het verzoek om eenmalig of jaarlijks een donatie te geven ten behoeve van deze culturele educatieve attractie in Kloosterdorp Steyl.

Het bestuur van de Stichting Vrienden van het Wereldpaviljoen wordt bemenst door drie personen: Hans Vestjens uit Meerlo is voorzitter, Maurice Achten uit Meerlo is penningmeester en Jan Lamers (oud-wethouder) uit Steyl is bestuurslid. Voorzitter Vestjens was destijds ook actief betrokken bij de mondiale werkgroep Stichting Ontwikkelingssamenwerking SOS Meerlo-Wanssum. Uit de koker van deze organisatie is uiteindelijk het Wereldpaviljoen ontstaan.
“Het Wereldpaviljoen krijgt geen structurele subsidie van de overheid. De organisatie moet haar eigen broek ophouden.
Door vrienden te werven hopen we het Wereldpaviljoen financieel een handje te kunnen helpen”, aldus Hans Vestjens.

Gezien de vele positieve reacties die het Wereldpaviljoen bijna wekelijks krijgt van bezoekers en het publiek in de regio moeten er volgens het stichtingsbestuur ook veel mensen zijn die het Wereldpaviljoen daadwerkelijk willen steunen. De Vrienden van het Wereldpaviljoen staan zondag met een stand op het terras van het Wereldpaviljoen. Een mooie kans om de stand te bezoeken en “vriend” te worden.

 

Vrienden van het Wereldpaviljoen steunen deze culturele attractie