Adopteer een vliegtuigstoel in de JetSTAR

De culturele attractie Het Wereldpaviljoen in Steyl is een actie gestart zodat geïnteresseerden weer een vliegtuigstoel in de Fokker 50 kunnen adopteren. Het Wereldpaviljoen ontvangt geen subsidie van de gemeente Venlo en heeft de afgelopen tien jaar zelf de broek kunnen ophouden. Om extra inkomsten te werven buiten de entreegelden kunnen geïnteresseerden particulieren, organisaties of bedrijven een van de dertig stoelen in het vliegtuig adopteren.
Voor € 200 komt de stoel op naam van de schenker te staan voor twee jaar .

Mede dankzij de schenkers van de afgelopen jaren heeft het bestuur  de exploitatie van het Wereldpaviljoen rond gekregen. En dankzij deze giften is er een gezonde financiële basis om het Wereldpaviljoen draaiende te houden en de doelstelling waar te maken.
Kinderen en volwassenen kennis laten maken met andere culturen waardoor begrip en acceptatie groeit voor elkaar.

Het Wereldpaviljoen won dit jaar bij de ANWB de Zilveren Award als beste uitje in de provincie Limburg. Onlangs is bekend gemaakt door de ANWB dat we ook voor 2024 weer bij de besten van Limburg horen. Particulieren, organisaties en bedrijven die mee willen vliegen kunnen een mail sturen naar: info@wereldpaviljoen.com

FOTO: Huub Stapel, Ambassadeur van het Wereldpaviljoen, in de fokker 50 JetSTAR zittend op een geadopteerde stoel.

 

Adopteer een vliegtuigstoel in de JetSTAR