Arrangementen/Groepen

Steeds vaker wordt het Wereldpaviljoen in kloosterdorp Steyl bezocht door seniorenorganisaties, vrouwengildes, vriendenclubjes, voor familiefeesten e.d.

Je ‘vliegt’ naar een andere wereld via onze JetSTAR en maakt kennis met het Midden-Amerikaanse land Nicaragua en het Afrikaanse Ghana.
Beleef het dagelijks leven en de cultuur van deze landen met films, games, Virtual Reality, simulatie, muziek en workshops. Bekijk interessante films over de kinderen in Nicaragua, ga naar school, doe de game over eerlijke handel. Maak in Ghana een heuse busrit door het land, beleef via Virtual Reality het leven alsof je er zelf  bij bent, luister onder de Baobabboom naar traditionele verhalen en trommel mee bij de muziekwand. Neem plaats in de boot en ervaar via de VR-simulatie de barre overtocht vanuit Afrika naar het Italiaanse eiland Lampedusa. Groepen kunnen via een keuze arrangement terecht in het Wereldpaviljoen.
Aanvulling: een workshop West Afrikaanse Percussie.
Wij bieden u een informatief, verrassend en ontspannend programma zoals u dat graag wilt.

*Groepsbezoeken – buiten de reguliere openingstijden – zijn in overleg mogelijk. 
Korting groepsbezoek: Vanaf 30 deelnemers € 1,00 p.p. voor volwassenen en voor kinderen € 0,50 p.p. op de entreeprijs.

*Kleine groepen tot 20 personen ontvangen wij ook na overleg tijdens onze reguliere openingstijden op zondag- en woensdagmiddag. 

Voor meer informatie kunt een mail sturen naar: reserveringen@wereldpaviljoen.com of bel naar: +316 4298 3647.