Het Wereldpaviljoen zoekt Vrienden

De culturele attractie het Wereldpaviljoen in Steyl maakt net als veel andere culturele organisatie moeilijke tijden door. Vanwege de lockdown zijn we al tientallen weken gesloten. Dat betekent geen inkomsten en wel uitgaven. En dat is jammer voor een organisatie als het Wereldpaviljoen dat enkele jaren geleden door een vakjury van de ANWB werd genomineerd tot de top drie van meest maatschappelijke uitjes van ons land!
Los van de huidige lockdown draait het Wereldpaviljoen voor honderd procent op vrijwilligers en kunnen we, zonder overheidssubsidie, onze broek ophouden. Dit ook mede dankzij spontane giften of erfenissen. Een andere mogelijkheid om het Wereldpaviljoen te steunen is lid worden van Vrienden van het Wereldpaviljoen. Dat kan al een voor bedrag van € 50 per jaar (of een hoger bedrag naar keuze).
Als Vriend van het Wereldpaviljoen ontvangt de vriend de Nieuwsbrief van het Wereldpaviljoen, wordt hij/zij uitgenodigd voor bijzondere activiteiten in het Wereldpaviljoen. Bovendien hebben vrienden een jaar lang met twee personen gratis entree.
Vrienden van het Wereldpaviljoen hebben ons om jonge mensen bagage te geven voor Wereldburgerschap en daardoor een bijdrage te leveren voor een betere en eerlijkere wereld.
Wit u het Wereldpaviljoen ook helpen: laat het even weten via info@wereldpaviljoen.com of bel onze voorzitter René Poels (06-29479110).
Zie ook: https://wereldpaviljoen.com/steun-ons

Het Wereldpaviljoen zoekt Vrienden