Wereldpaviljoen Steyl extra open tijdens Kerstvakantie

Tijdens de Kerstvakantie is het Wereldpaviljoen in Kerstsfeer omgetoverd. Ook is het voor publiek extra geopend in deze vakantie. Iedereen is welkom op dinsdag 27 , woensdag 28 en donderdag 29 december en ook op dinsdag 3 , woensdag 4 , donderdag 5 en zondag 8 januari. Telkens van 13.00 tot 17.00 uur.
Op 1e  en 2e Kerstdag en op  Nieuwjaarsdag is het Wereldpaviljoen gesloten.

Gouverneur van Limburg, Emiel Roemer, noemde het Wereldpaviljoen onlangs een parel in de provincie. Bovendien is deze attractie in Kloosterdorp Steyl door de ANWB ook genomineerd tot beste attractie van Limburg voor jong en oud. In het Wereldpaviljoen kunnen de bezoekers veel beleven en ervaren. Van een digitale vliegreis in een echte Fokker  naar een andere wereld (Nicaragua en Ghana) of een bustocht door het Afrikaanse land Ghana. En de Afrikaanse cultuur beleven via VR-experience.
De kinderen kunnen van hout en bierdopjes zelf speelgoed timmeren of in de creatieve workshop armbandjes en halskettingen maken.
In het gastenboek melden bezoekers verrast te zijn van datgene wat het Wereldpaviljoen te bieden heeft en zijn ze heel lovend over de inzet van de vrijwilligers.

Wereldpaviljoen Steyl extra open tijdens Kerstvakantie