Sluiting Wereldpaviljoen verlengd

Het Wereldpaviljoen had gehoopt om met de kerstdagen de deuren weer te kunnen openen. En ook om tijdens de schoolvakantie zelfs meerdere dagen te kunnen draaien. Maar het aantal infecties daalt te langzaam. En er ligt een nieuwe variant op de loer.

De vakantie van de basisscholen is door het kabinet hierdoor verlengd met een week. Deze start nu komend weekend. En ook de gedeeltelijke lockdown wordt voortgezet. Naar aanleiding hiervan heeft het bestuur, mede ook gezien de uitkomsten van de persconferentie van gisteravond, besloten om de sluiting van het Wereldpaviljoen voort te zetten tot tenminste 14 januari 2022. Dan is weer een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Dit is voor het bestuur ook weer een goed moment om te kijken of de tijdelijke sluiting kan worden beëindigd.

Het bestuur wenst iedereen daarom, ondanks deze vervelende situatie, toch samen met jullie naasten hele mooie Kerstdagen toe. Probeer ervan te genieten.
“Wij wensen jullie bovendien een prachtig Nieuw Jaar toe. We hopen dat we in dit nieuwe jaar heel snel weer veilig open kunnen gaan en onze bezoekers kunnen trakteren
op een heerlijk reisje met de Fokker 50 naar onze twee mooie landen”, aldus voorzitter René Poels.

Sluiting Wereldpaviljoen verlengd