Sinterklaas en Kerstman op bezoek in het Wereldpaviljoen

Sinterklaas op bezoek in het Wereldpaviljoen

Sinterklaas heeft de motoren van zijn stoomboot al opgestart en is zijn reis vanuit Spanje naar Nederland begonnen. Zijn boot komt op zaterdag 18 november aan in Nederland. En wat zijn we allemaal blij… Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij met zijn Piet op zondag 26 november naar het Wereldpaviljoen komt. Sint is van plan om er een prachtige middag van te maken samen met de kinderen. Hij is van 13.00 tot 17.00 uur in het Wereldpaviljoen. Sint heeft gezegd dat hij alle tijd heeft en vindt het fijn om samen met de kinderen op de foto te gaan. En natuurlijk heeft hij voor elk kind een verrassing.

Ook dit jaar wil de Kerstman weer het Wereldpaviljoen bezoeken. Hij is van plan om op woensdag 20 december te komen. Het Wereldpaviljoen is dan van 13.00 – 17.00 uur geopend. Omdat het Wereldpaviljoen niet echt geschikt is voor grotere dieren, laat Santa Rudolph, zijn rendier, thuis in de stal staan. Natuurlijk zijn kinderen welkom tijdens zijn bezoek en kunnen ook met hem op de foto.

De entree bedraagt € 5,00 voor kinderen van 4 t/m 14 jaar ( 0 t/m 3 jaar gratis) en € 9,00 voor volwassenen. Reserveren is niet nodig.

 

Sinterklaas en Kerstman op bezoek in het Wereldpaviljoen