PYURE met Cohen songs in Wereldpaviljoen Steyl

20-09-2018

 

PYURE met Cohen songs in Wereldpaviljoen Steyl

 

PYURE, een upcoming name in de Zuid - Nederlandse muziekscene speelde sinds juni 2016 meer dan 200 optredens tot aan Leeuwarden, Culturele Hoofdstad Europa 2018 en Duitsland  toe. De cd HAALLEELLOEYAAH – Cohen in het Limburgs en de nieuw uit te brengen cd ‘PYURE Eva’ zijn de muzikale mijlpalen waar PYURE op bouwt.

Gastmuzikanten op de cd’s zijn Jo Didderen, BJ Baartmans, Dwayne Verheyden, Marieke van der Leijé, Michelle Powell en Helen Hendriks. In opdracht van uitgeverij Universe Productions.

Zaterdag 13 oktober speelt Jos van Rens samen met zangeres Wietske Boesveld in het Wereldpaviljoen te Steyl. PYURE ‘Tribute to Cohen & Cassidy’ krijgt een verrassend mooie wending. Leonard Cohen songs door Jos vertaald in het Limburgs en daarnaast songs eerder vertolkt door Eva Cassidy. Muziek in een tedere PYURE mantel van liefde voor muziek. Voor degenen die PYURE kennen van eerdere optredens, laat u verrassen door de nieuwe samenstelling en de vernieuwde vonk.

De muzikale PYURE steen die door Jos in het water geworpen is, is opnieuw door hem opgepakt en in beweging gebracht waardoor de rimpels in versterkende vorm door blijven bewegen. Jos van Rens werkt ‘PYURE’ samen met getalenteerde doorzetters in muziek, die u zullen verrassen met hun muzikale talenten.

Wietske Boesveld, 22 lentes jong en woonachtig te Tilburg is een zangtalent uit de school van Hella Hertogs. Met PYURE krijgt zij het podium dat ze verdient.

Zaterdag 13 oktober, Wereldpaviljoen te Steyl, aanvang 20:00 uur, entrée €10,00

Reserveren via: info@wereldpaviljoen.com

Bekijk meer nieuwsartikelen
Wereldpaviljoen Steyl open tijdens herfstvakantie [wk 42]
PYURE met Cohen songs in Wereldpaviljoen Steyl
SOS Meerlo-Wanssum steunt uitbreiding Wereldpaviljoen Steyl
Steylerdag succesvol: ook voor Wereldpaviljoen
Het Wereldpaviljoen presenteert zich in Gennep
Ambassadrice Renee van Wegberg bezoekt het Wereldpaviljoen
Provincie steunt uitbreiding Wereldpaviljoen Steyl
De Rosa Renee van Wegberg