Wereldpaviljoen Steyl verruimt openingsdagen

17-07-2020

Vanwege de toenemende belangstelling en het feit dat veel gezinnen tijdens de vakantie in eigen land blijven gaat het Wereldpaviljoen tijdens de zomervakantie meer dagen open. Normaal is het Wereldpaviljoen in Steyl op woensdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Om de stroom bezoekers te kunnen reguleren is besloten om het Wereldpaviljoen tijdens de zomer/schoolvakantie ook op donderdagmiddag te openen. 

De culturele attractie Het Wereldpaviljoen Steyl is sinds 1 juni weer voorzichtig open gegaan. Dat is zo goed bevallen dat de belangstelling van het publiek steeds groter werd. “Veel gezinnen blijven dit jaar in ons land. Dat is de reden dat wij zijn gestart met een campagne:  Vakantie in eigen land: Dichtbij en toch ver weg. Doelend op de virtuele vliegreis in onze Fokker 50 en het bezoek aan de landen Nicaragua en Ghana in het Wereldpaviljoen:”, aldus voorzitter René Poels. “We krijgen in de zomermaanden ook altijd veel gasten van de parken en campings op bezoek”. Op de woensdagmiddag is er ook ruimte voor kinderfeestjes in het Wereldpaviljoen.

Een bezoek aan het Wereldpaviljoen is zelf ervaren en beleven hoe het leven in Nicaragua en Ghana is. Dat gebeurt spelenderwijze wijze. Je kunt zelf heel actief zijn in de ateliers, je kunt games spelen en bijzondere films bekijken en een heuse busrit door Ghana beleven. En vanzelfsprekend zijn er nog veel meer leuke en bijzondere dingen te zien voor jong en oud.

Bekijk meer nieuwsartikelen
Wereldpaviljoen Steyl verruimt openingsdagen
Vloggen met Van der Valk Hotel Venlo
Wereldpaviljoen Steyl weer volledig open
Wereldpaviljoen Steyl start audiotour in twee talen
Wereldpaviljoen weer geopend voor publiek
Wereldpaviljoen Steyl opent weer haar deuren
Mogelijk gaan we op woensdag 3 juni weer open..
Audiotour via app op mobiele telefoon