Wereldpaviljoen Steyl weer volledig open

26-06-2020

Vakantie in eigen land! Dicht bij en toch ver weg

Het Wereldpaviljoen in Steyl is met ingang van 1 juli weer volledig open. Dat betekent elke woensdag- en zondagmiddag geopend voor het publiek, ongeacht het aantal bezoekers.

Het kan weer nu het kabinet versoepelingen heeft aangekondigd rondom de bestrijding van het Corona-virus. Het nieuwe motto van het Wereldpaviljoen is: Vakantie in eigen land. Dicht bij en toch ver weg! 

Het Wereldpaviljoen, een culturele attractie voor het hele gezin, mag weer een onbeperkt aantal bezoekers toelaten. Bovendien hoeven de recreatieve bezoekers voor de woensdag- en zondagmiddag niet meer te reserveren. Uiteraard wordt binnen het Wereldpaviljoen wel de 1,5 meter regel gehandhaafd en zijn er hygiënische voorzorgmaatregelen genomen. Per 1 juli worden er ook weer kinderfeestjes in het Wereldpaviljoen georganiseerd. Verder is het weer mogelijk om met groepen het Wereldpaviljoen te bezoeken. Voor kinderfeestjes en arrangementen is reservering wel wenselijk.

“Onze vrijwilligers staan weer te popelen om de bezoekers in het Wereldpaviljoen te ontvangen”, zegt voorzitter René Poels. Nieuw in het Wereldpaviljoen is de tweetalige audiotour die via een QR-code op de smartphone te volgen is. Bovendien wordt in het Ghana-paviljoen doorlopend een nieuwe filmimpressie over dit Afrikaanse land vertoond.

Bekijk meer nieuwsartikelen
Wereldpaviljoen Steyl verruimt openingsdagen
Vloggen met Van der Valk Hotel Venlo
Wereldpaviljoen Steyl weer volledig open
Wereldpaviljoen Steyl start audiotour in twee talen
Wereldpaviljoen weer geopend voor publiek
Wereldpaviljoen Steyl opent weer haar deuren
Mogelijk gaan we op woensdag 3 juni weer open..
Audiotour via app op mobiele telefoon