Wereldpaviljoen Steyl tot 1 juni gesloten

24-03-2020

  De regering heeft de beperkingen om het Coronavirus de kop in te drukken fors aangescherpt. Voor het Wereldpaviljoen betekent dit dat we tot 1 juni gesloten zijn. Alle arrangementen en andere boekingen zijn gecanceld. Zoals jullie weten werken wij samen met het blog Kidsproof Zuid-Limburg. Het Wereldpaviljoen staat ook op hun site.  Op haar blog staan 50 tips om met kinderen te doen voor thuis en 25 activiteiten voor buiten.

Inspiratieblogs:
Ze worden goed gelezen: de blogs. Bij Kidsproof.nl hebben we nagedacht over hoe we zoveel mogelijk lokale organisaties en ondernemers een hart onder de riem kunnen steken. En hoe we ouders inspiratie kunnen geven om in en om het huis toch zoveel mogelijk leuke dingen met hun kind(eren) te doen. Om het beste te maken van een scenario met ongekende impact.
Content delen
We hebben inmiddels heel wat leuke lijstjes met inspiratie op de site staan. Wil je jouw facebook en nieuwsbrief ook blijven vullen met leuke content voor ouders?
Deel onze blogs gerust: https://www.kidsproof.nl/zuid-limburg/blog
Je vindt er o.a. 50 tips voor thuis, 25 activiteiten voor buiten, apps en films! En we blijven nieuwe content online zetten.


 

Bekijk meer nieuwsartikelen
Wereldpaviljoen Steyl verruimt openingsdagen
Vloggen met Van der Valk Hotel Venlo
Wereldpaviljoen Steyl weer volledig open
Wereldpaviljoen Steyl start audiotour in twee talen
Wereldpaviljoen weer geopend voor publiek
Wereldpaviljoen Steyl opent weer haar deuren
Mogelijk gaan we op woensdag 3 juni weer open..
Audiotour via app op mobiele telefoon