Corona voorzorgsmaatregelen

De gebeurtenissen van de afgelopen maand hebben voor ons allemaal vervelende gevolgen gehad. Dit geldt ook voor Het Wereldpaviljoen. Helaas zijn we gedwongen enkele maatregelen te nemen. Voor ons is het van belang dat u en uw kinderen op een leuke, intense manier beleven, hoe het leven in andere landen is. Maar het voorkomen van nieuwe besmettingen door middel van hygiëne maatregelen en het houden van 1,5 meter afstand van elkaar hebben nu de hoogste prioriteit.
Met de maatregelen, die we genomen hebben, hebben we geprobeerd ons belevings- uitgangspunt zo weinig mogelijk aan te tasten.

 

We zetten ze even op een rijtje:

  1. Bij aankomst verzoeken wij iedereen zich te registreren t.b.v. het bron- en contactonderzoek door de GGD. Uw gegevens worden uitsluitend voor dit doel gebruikt en worden na 14 dagen vernietigd.
  2. Bij binnenkomst begint u met het ontsmetten van de handen.
  3. U volgt de instructies van onze medewerkers nauwgezet.
  4. Om te voorkomen dat uw gezelschap binnen 1,5 meter van andere bezoekers komt, hebben we eenrichtingsverkeer ingevoerd. U volgt gewoon de in de op de vloer aangebrachte belijning.
  5. U krijgt van ons een plattegrond met daarop al onze attracties. Deze zijn genummerd. Wanneer u de belijning volgt, komt u vanzelf in de juiste volgorde bij deze attracties.
  6. Bij alle attracties ziet u een QR-code. Deze kunt u met uw mobiele telefoon scannen en dan hoort u de uitleg bij deze attractie.
  7. La Cantina en terras: tafels en stoelen staan op de vereiste afstand van elkaar. Zorg zelf dat u deze afstand tot andere bezoekers ook houdt.
  8. Het dragen van mondkapjes is niet verplicht, maar wanneer u zich daar veiliger mee voelt, dan is dit zeker toegestaan. U kunt een eigen mondkapje meebrengen, maar ze zijn ook voor €1,- verkrijgbaar bij de entree.