Corona voorzorgsmaatregelen

 WELKOM IN HET WERELDPAVILJOEN 

De gebeurtenissen van de afgelopen maand hebben voor ons allemaal vervelende gevolgen gehad. Dit geldt ook voor Het Wereldpaviljoen. 

Helaas zijn we gedwongen enkele maatregelen te nemen, die we niet zo leuk vinden. Voor ons is het van belang dat u en uw kinderen op een leuke, intense manier beleven, hoe het leven in andere landen is. Maar het voorkomen van nieuwe besmettingen door middel van hygiëne maatregelen en het houden van 1,5 meter afstand van elkaar hebben nu de hoogste prioriteit. Met de maatregelen, die we genomen hebben, hebben we geprobeerd ons belevings- uitgangspunt zo weinig mogelijk aan te tasten. 

We zetten ze even op een rijtje: 

1.   Voorlopig zijn we alleen op de woensdagmiddagen geopend en alleen voor gezinnen. We hopen vanaf juli weer vaker open te gaan. U ziet dit vanzelf dan op onze website. 

2.   U kunt alleen het Wereldpaviljoen bezoeken met reservering. Via onze website kunt U online reserveren. U kunt daarbij datum en tijdsblok aangegeven. Per tijdsblok is voorlopig slechts één boeking mogelijk. U ontvangt een goedkeuring van de reservering, wanneer de betaling is ontvangen. Dit is tevens uw toegangsbewijs, dus vergeet dit niet mee te nemen (uitgeprint of op smartphone). 

3.   Kom op tijd, maar ook niet te vroeg; dankzij het reserveringssysteem kun je veilig en snel binnen. 

4.   Bij aankomst begint u met het wassen van de handen. 

5.   U volgt de instructies van onze medewerkers nauwgezet. 

6.  Om te voorkomen dat uw gezelschap binnen 1,5 meter van andere bezoekers komt, hebben we éénrichtingsverkeer ingevoerd. U volgt gewoon de in de op de vloer aangebrachte belijning. 

7.  U krijgt van ons een plattegrond met daarop al onze attracties. Deze zijn genummerd. Wanneer u de belijning volgt, komt u vanzelf in de juiste volgorde bij deze attracties. 

8.  Bij niet alle attracties hebt u evenveel tijd nodig om deze te bekijken of te beleven. Daarom zijn veel attracties met 2 of meer andere samengevoegd. U hebt 15 minuten tijd om een groep attracties te bekijken. Daarna hoort u een signaal en gaat u naar de volgende groep.  

9.  Bij alle attracties ziet u een QR-code. Deze kunt u met uw mobiele telefoon scannen en dan hoort u de uitleg bij deze attractie. 

10. Hoewel wij u vragen het toilet zo min mogelijk te gebruiken, begrijpen wij ook wel, dat dit niet altijd mogelijk is. Wanneer een iemand van uw gezelschap toch het toilet moet bezoeken, meldt dit dan aan de dichtstbijzijnde medewerker. Hij/zij zal u naar het toilet begeleiden met inachtneming van de 1,5 meter afstand.  

11. La Cantina en terras: tafels en stoelen staan op de vereiste afstand van elkaar. Zorg zelf dat u     deze afstand tot andere bezoekers ook houdt. Drank en andere versnaperingen kan alleen via pin betaald worden. 

12. Het dragen van mondkapjes is niet verplicht, maar wanneer u zich daar veiliger mee voelt, dan   is dit zeker toegestaan. U kunt een eigen mondkapje meebrengen, maar ze zijn ook voor €1,- verkrijgbaar bij de entree.