Extra geopend in de herfstvakantie

Daarmee komen we tegemoet aan de wens van gezinnen en vanuit o.a. de vakantieparken om tijdens de herfstvakantie enkele dagen extra open te zijn. In het verleden is gebleken dat veel gezinnen tijdens de herfstvakantie graag het Wereldpaviljoen in Kloosterdorp Steyl bezoeken. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers is het gelukt om naast de reguliere  zondag- en woensdagmiddag tijdens de herfstvakantie ook extra open te gaan op donderdag- en vrijdagmiddag.

Het Wereldpaviljoen, door de ANWB uitgeroepen bij de top drie van meest maatschappelijke uitjes van ons land, is een culturele attractie voor jong en oud. In het decor van het Midden-Amerikaanse land Nicaragua en het Afrikaanse land Ghana ervaren de bezoekers het leven in die landen. Het begint met een bijzondere vliegreis in een echte Fokker.
Heel bijzonder is de VR-experience in het Ghana paviljoen. Voor de allerkleinsten is de mini-kermis een leuke attractie. Sinds kort worden in het Wereldpaviljoen ook wereldpoppen geëxposeerd in een aantal vitrines.

Om kinderen van minima-gezinnen in de gelegenheid te stellen het Wereldpaviljoen te bezoeken worden via de Voedselbank vouchers uitgedeeld. Op vertoon van de voucher hebben zij gratis toegang, mede dankzij de gemeente enkele sponsoren.

Het Wereldpaviljoen is iedere zondag- en woensdagmiddag geopend van 13.00-17.00 uur.

Extra openingstijden in de herfstvakantie:
donderdag 21, vrijdag 22, donderdag 28 en vrijdag 29 oktober van 13.00-17.00 uur.

Extra geopend in de herfstvakantie