Goed nieuws!

Het Wereldpaviljoen in het Kloosterdorp Steyl is m.i.v. zondag 27 juni weer zonder beperkingen geopend. Bezoekers en vrijwilligers hoeven geen mondkapjes meer te dragen.
Voor een bezoek hoeven bezoekers ook niet meer te reserveren.
Iedereen is welkom alleen moeten we met z’n allen nog wel 1 ½ m. afstand houden.
Een bezoek aan het Wereldpaviljoen is voor jong en oud een geweldige beleving. Dat begint al met een attractie in een echt vliegtuig: en Fokker 50.
En daarna land je in prachtige decors van de landen Nicaragua en Ghana. Daar is van alles te beleven via games, spellen, films en VR-experience.
Of stap in een gammel bootje en beleef via VR-animatie de overtocht van Afrika naar Europa.
Bovendien is er een audiotour in twee talen: Nederlands en Duits en kan de bezoeker middels de QR-codes alles verkennen.
En als toetje voor de kinderen: die kunnen zelf van afvalmateriaal speelgoed auto’s en vliegtuigjes in elkaar timmeren of een armbandje, halsketting of amulet maken.

En na het bezoek even uitrusten en napraten in La Cantina of op ons feestelijk terras met een kopje koffie/thee en een stukje Limburgse vlaai.
Ook hebben wij sinds kort een bijzondere expositie van folkloristische poppen uit de hele wereld afkomstig van de 81-jarige Noud Verhulst uit Susteren.
Openingstijden: woensdag en zondag van 13.00-17.00 uur.

Goed nieuws!