Drie topmusici in het Wereldpaviljoen Steyl

Tijdreizigers onderweg naar vrede
Drie topmusici geven zaterdag 19 november een bijzonder concert in het in Wereldpaviljoen te Steyl.
Met als titel “Tijdreizigers onderweg naar vrede” vertolken zij een combinatie van prachtige klassieke pareltjes en onvergetelijke stukken uit lichte muziek en kleinkunst. De Tijdreizigers, Nard Reijnders (alt- en sopraansax, (bas)klarinet, accordeon en zang) en Edwin Schimsscheimer (piano, gitaar, zang) nodigden zangeres Maaike Widdershoven uit om samen met hen op reis te gaan. Het drietal wil door middel van muziek de vrede vieren. Muziek verbindt en verbroedert.
Door de eeuwen heen zijn er geweldige stukken geschreven die met vrede, oorlog, macht en liefde te maken hebben. Nard, Edwin en Maaike delen die op hun eigen wijze met het publiek. Het bijzondere aan de Tijdreizigers is dat ze, naast het bespelen van meerdere instrumenten, ook alle drie zowel hun wortels in de lichte als ik de klassieke muziek hebben. Maaike, cum laude afgestudeerd, zong hoofdrollen in 15 musicals. Edwin en Nard werkten met talloze internationale producenten en artiesten. Nard werkte o.a. met Herman van Veen, was de initiatiefnemer van Klassiek op Locatie en componeerde ook de muziek voor de passiespelen van Tegelen.
Gun uzelf een heerlijke zaterdagavond in de ambiance van het Wereldpaviljoen en bezoek dit verrassende concert. Muziek van Puccini, Bernstein, Kurt Weill, Robert Long, Toon Hermans e.a. Reis mee, stap op, de Tijdreizigers vertrekken in Oekraïne.
Het concert is Zaterdag 19 november om 20.00 uur. Kaarten voor het concert kunt u reserveren via onze webshop op https://wereldpaviljoen.com/winkel/
Drie topmusici in het Wereldpaviljoen Steyl